ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

To “Παιδί-Διατροφή” είναι το πρώτο διαιτολογικό κέντρο αποκλειστικά για παιδιά και εφήβους που λειτουργεί από το 2011 στην Αθήνα. Οι υπηρεσίες παρέχονται από τη Μαρία-Χριστίνα Αλεξοπούλου, Διαιτολόγο-Διατροφολόγο του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου με εξειδίκευση και εμπειρία στη διαχείρηση προβλημάτων βάρους παιδιών-εφήβων.

Ο χώρος είναι ιδιαίτερα φιλικός και ειδικά διαμορφωμένος για παιδιά, έτσι ώστε αυτά να έρθουν σε επαφή με τη σωστή και υγιεινή διατροφή μέσω ευχάριστων, δημιουργικών και διασκεδαστικών τρόπων.

Για το λόγο αυτό, ο χώρος είναι ζωγραφισμένος σαν ένα σούπερ-μάρκετ, με τη μητέρα και τα χαμογελαστά παιδιά να έχουν γεμίσει το καρότσι με υγιεινά τρόφιμα, ενώ υπάρχουν πολλά παιδικά βιβλία και παραμύθια σχετικά με τη διατροφή προκειμένου να κατανοήσουν τα παιδιά καλύτερα την έννοια της σωστής διατροφής.

Στόχος του “Παιδί-Διατροφή” είναι να μάθουν τα παιδιά να τρέφονται σωστά και ισορροπημένα, να αλλάξουν τις ανθυγιεινές και βλαβερές για τη μετέπειτα ζωή τους διατροφικές συνήθειες και να μάθουν να κάνουν τις σωστές επιλογές.

Το “Παιδί-Διατροφή” δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά μικρής ηλικίας

αλλά καλύπτει τις ηλικίες μέχρι και τα 18 χρόνια!